Sardinien 2019 Semester/Resor

Dag 3 – Och vi åker vidare…

Av
den
20 maj 2019

Vi passerar Olbia där vi bor och vi passar på att kila in på Lidl. Jag var ute efter iskaffe men det fanns tyvärr inte.

Alkohol fanns det iallafall, i mängder! 🤪

Vi åker vidare och njuter av den fina utsikten.

 

Vi passerar många småbyar längs vägen…

Berg överallt

Vi stannar till vid en husbil som säljer fika och en riktigt stark, väldigt liten, espresso satt bra!

Vår fantastiska bil, så himla glad att det löste sig så att vi kunde hyra den!

Vi fortsätter att åka och emellanåt stannar vi och traskar omkring.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 92
  • 749
  • 429 973
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök