Sardinien 2019 Semester/Resor

Dag 3 – Nakenbadstranden

Av
den
20 maj 2019

Nu börjar det bli sen eftermiddag men vi bestämmer oss för en liten avstickare innan det är kväll. Vi har hittat en pyttestrand på GPS:en och vi åker.

Passerar järnvägen

Vi hamnade verkligen på en liten liten grusväg och hade det inte varit för att det var så trångt så hade vi nog vänt men vi fortsatte trots allt och det är jag glad för.

Vägen blir smalare och smalare ju längre vi kommer…

Men utsikten är fantastisk så det gör inget att det går långsamt framåt

Framme vid den lilla avlägsna stranden som vi döpte till nakenstranden, just för att den låg så himla avsides och var helt folktom. Nää vi badade aldrig nakna 🤪

Efter att ha sett en fantastisk solnedgång så åkte vi tillbaka till vår by och åt pizza på en av de lokala pizzeriorna.

Ätbart men inte så mycket mer… 🙄

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  21 maj 2019

  Det är så fantastiskt att jag kan se tillbaka på 1972 eller nåt sånt och liksom känna igen mig! WOW, visst är det otroligt vackert, hur det fortfarande kan vara så oexploaterat begriper jag inte men jag är glad att det är så

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 234
 • 2 332
 • 433 291
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök