Semester/Resor Tunisien 2014

Dag 3 – Lugn dag med oväder

Av
den
8 april 2014

Vaknade vid åtta, åt frukost och tog en dusch – översvämning! Badrummet var jättefräscht men det där med avloppssystem är nog inte arabernas starka sida. Vattnet rann ut från duschdelen, ut i hela badrummet, vidare ut i hallen och ända ut i trappen utanför vår bungalow!

Vi var med på infomötet som guiden för Detur höll i. Ett bra möte där vi fick lära oss lite mer om sevärdheter, valuta och annat bra.

Till lunchens efterrätt serverades jordgubbar, mmmm… Himmelriket! :mums:
Efter lunch satte vi oss vid serveringen, surfade lite och chattade med barnen och drack smaklös cappuccino.

Vädret var inget vidare så vi stannade i baren och spelade Uno med några animatörer en stund innan vi gick till rummet och sov i någon timme innan middagen.
Gick en kort promenad och försökte fota lite men det var mörkt och väldigt blåsigt.
Handlade lite gotta i hotellkiosken och gick till rummet och såg ett gäng avsnitt av “Practical Jokers” innan i somnade.

 

DSCN6813

DSCN6817

DSCN6853

DSCN6906

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 155
  • 950
  • 430 601
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök