Semester/Resor Turkiet 2013

Dag 3 Alanya – Piratbåtsutflykt, solnedgång och besök i moské

Av
den
11 maj 2013

Dag 3 – Piratbåtsutflykt, utsikt och solnedgång på berget, besök i moské och middag på Cleopatrasidan

Piratbåtsutflykt
Efter frukosten på hotellet blev vi upphämtade av en bil som körde oss till piratbåten i hamnen.

Vi upplevde en härlig dag på Medelhavet där vi fick se grottorna både utifrån och inifrån och vi gjorde flera badstopp under dagen. Det fanns en liten chans att få se både sköldpaddor och delfiner men tyvärr såg vi inga. Lunch & dryck var inkluderat och det gick åt en del dricka under dagen.

Vi lekte lekar, såg en dansuppvisning, blev fotograferade, badade och simmade i havet, smorde in oss med lera och hade en helt fantastisk oförglömlig dag!

Åker du till Alanya – missa INTE att ta en båttur!

DSCN1430-MOTION

 

Utsikt
När vi åkte med piratbåten tidigare på dagen blev vi tipsade om en liten tur som vi gärna hängde med på. Vi tog en fika på hotellrestaurangen innan vi blev upphämtade av en minibuss.

Vi körde högt upp i bergen för att komma upp till muren och en utkiksplats där vi kunde se ut över Alanya. Utsikten var helt enastående och vi både fotograferade och blev fotograferade.


 

Vi gick vidare för att komma till en moské men innan vi fick komma in berättade guiden lite om deras traditioner och reglerna i just en moské.

 

Nu börjar klockan bli mycket och vi är vrålhungriga så vi körs ner till en restaurang på Cleopatrasidan för att äta middag.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  12 maj 2013

  WOW

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 90
 • 1 252
 • 350 617
 • 2 541
 • 8
 • 3 246
Sök