Semester/Resor Tunisien 2014

Dag 1 – Avresedagen

Av
den
8 april 2014

Vi gick upp redan halv sju på morgonen, skickade Paulina till skolan, packade det sista och rastade vovvar.
Satte på oss myskläder och tog bussen till stan och sen gick vi till tåget.

Packningen gick finfint i vår nya väska från Clas Ohlson och vi klarade oss på bara en med totalvikten 14 kg.

Kom fram till Arlanda vid tvåtiden, åt på McDonalds och checkade in bagaget utan problem. Pratade med barnen i telefon och checkade in.
Flyget var försenat över en timme och resenärer som flugit från Tunisien och skulle vidare till Göteborg satt och väntade på planet.

Vi lyfte vid nio, i vacker solnedgång. Efter ca 40 min var vi framme vid Göteborg där vi både släppte av och tog ombord nya passagerare. Sen väntade nattflygning i ett antal timmar innan vi landade i Monastir och skulle igenom alla långa köer och kontroller. Vi fick fylla i en lapp om oss själva, vad vi hette, vad vi skulle göra i Tunisien mm och lämna till passkontrollanten.
Kom fram till Deturs lilla informationskur och fick vårt välkomstbrev och blev visade till transferbussen.
Åkte buss i över två timmar. Somnade till och från men ac;n blåste så kallt så det var svårt att sova.

Kom fram till hotellet halv fyra på morgonen, checkade in och fick fylla i ännu fler blanketter innan vi blev visade till vår bungalow.
Gick och la oss ganska snart. Tobbe somnade men jag låg och lyssnade på alla främmande ljud, bland annat fåglarna som kvittrade högt.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 15
  • 1 252
  • 350 233
  • 2 541
  • 8
  • 3 246
Sök