Vardagsliv

Dag 01 – Om mig

Av
den
19 november 2010

Då ska vi se…

De flesta som läser här inne vet ju redan det mesta om mig men det kanske finns några nya läsare (?) som vill veta mer.

Mitt namn är Saija (efternamnet är inte riktigt klart ännu :sly: ) och jag är 34 år gammal ung!

Jag föddes i Finland men när jag var 2 år gammal skiljdes mina föräldrar och min mamma tog mig med till Sverige. Jag växte upp i den stora staden Stockholm och där flyttade vi runt en hel del.

Jag minns inte så mycket från min barndom, annat än att den var bra. Min tonårstid var ganska jobbig.
JAG var jobbig och rebellisk och jag fattar än idag inte hur min mamma stod ut med mig…? Men vad hade hon för val liksom?

Ja så småningom blev ju även jag människa! :tongue:

När jag var 17 år och gick på barn- och fritidslinjen på gymnasiet i Skärholmen blev jag gravid med en 12 år äldre man. Efter ett rent helvete med honom lämnade jag honom under graviditeten och födde och uppfostrade Simon ensam.

Två år senare blev jag gravid igen och även denna gången sprack det. Jag flyttade upp till Dalarna för att vara närmare min mamma som redan hade flyttat och jag födde Benjamin på Örebro lasarett.

Efter många flyttar inom Dalarna hamnade jag i Vansbro och där träffade jag min nuvarande man :heart22: Jonas!
Jag blev gravid, igen, och innan lilla Paulina föddes hann vi flytta till Falun.

Jonas pluggade, jag var mammaledig (ledig med 3 små barn, hmm?) och sen flyttade vi igen, och igen, och igen, och igen, och igen.. Innan vi slutligen hamnade i Falun igen (och nu tänker vi stanna här!).

Jag jobbar halvtid på Djurmagazinet här i stan och resterande tid går åt till krånglande tonåringar och en hel del datapyssel.

Jag har ett eget företag inom webbdesign (Satume byggs upp igen) och just webben är min stora hobby.
Jag älskar min blogg, att bygga och modifiera teman, greja med bilder i photoshop, läsa bloggar, fotografera och en massa annat som hör webben till.

Annars så gillar jag heminredning och pyssel (när det finns tid men framför allt råd).
Mina hundar är ju givetvis också mina intressen. Vi har tre små vovvar. Maxi och Diino som är Papillons och lilla Daniel, en chihuahuavalp. Ett par vovvar har vi även ute på foder.
Länkar om rasen och våra hundar hittar ni i menyn på höger sida.

Hmmm vad ska man mer skriva?

Jo, i september blev jag FRU Saija! Länkar till mer om vårt bröllop hittar ni i menyn på höger sida, det var en häftig upplevelse!

 

Något ni undrar över? Fråga på i kommentarerna isåfall så svarar jag även där!

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
4 kommentarer
 1. Svara

  morsan

  19 november 2010

  Minns du inget från din barndom, iiik! Kanske vill du inte minnas, har gjort en blockering, hmmm….
  Hur som helst så är du världens goaste dotter och jag älskar dig! :heart22:

 2. Svara

  Kajsa

  19 november 2010

  Jisses vad du har flyttat :tongue:
  Jag har bott på 5 ställen totalt. Första lägenheten, som vi bodde i när jag föddes och fram till jag var 4 år. Sen andra från jag var 4 år tills jag flyttade hemifrån när jag var 18 år (mina föräldrar bor kvar där i den än). Lägenheten jag flyttade till bodde vi i ½ år, nästa hade vi i 4 år. Sen köpte vi radhuset, som vi bor i än idag :tongue:

  Kramisar

 3. Svara

  Linda

  19 november 2010

  Alltså vad skönt att läsa att det finns fler som inte minns sin barndom särskilt men ändå vet att den var bra. Jag minns inte mkt från åren innan min tonår. Jag har väl kommit på att det nog beror på skilsmässan mellan mamma och pappa. Blev mkt arg på pappa så jag har nog omedvetet blockerat bort åren vi bodde tillsammans av den anledningen kanske!

  Nåja kul att läsa om dig. Hoppas du haft en bra dag vännen Kram

 4. Svara

  Micke

  19 november 2010

  Tittar bara in och önskar en riktigt bra helg!!! 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 49
 • 1 752
 • 392 808
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök