Produkttester

Dafgårds Gröna Portionsrätter

Av
den
30 november 2017

I samarbete med Smartson har jag fått prova på Gröna Dumplings från Dafgårds.

“Spänstiga grönsaksdumplings serveras med en söt tomat- och chilisås, ärtcrème med kvarg och citrongräs samt edamamebönor, broccoli och morot.”

 

Dafgårds gröna dumplings
  • Förpackning
  • Utseende
  • Smak
2.3

Sammanfattning

Degiga dumplings med intetsägande smak vägdes upp av ganska goda grönsaker. Skulle dock velat att man fick såsen i en separat burk. Kommer inte köpas igen.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 223
  • 2 467
  • 406 512
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök