Vardagsliv

Cubra & Kaliffa på Liljan

Av
den
1 oktober 2017

I fredags kväll var det dags för utgång efter 3 helger hemma i lugn och ro.

Jag hade jobbat hela veckan varav 3 väääldigt tidiga morgnar onsdag, torsdag och fredag så när jag kom hem på fredag eftermiddag gick jag och la mig med förhoppningen att få sova några timmar. Det sket sig, kunde inte alls komma till ro.

Gjorde oss klara och sen åkte vi hem till Merete och fick se hennes nya lya mitt i stan. Jag lyckades ha sönder mina byxor på bussen, på nåt hårt som stack ut vid sätet, så Merete fick börja kvällen med att ta fram symaskinen.

Taggade tjejer 😀

Först ut var CUBRA där Meretes kille Jox sjunger. Paulina och jag stod längst fram, vrålade och dansade och ja sen var ju mina krafter slut, haha!

 

Gick ut och tog lite frisk luft och sen var det dags för KALIFFA!
Det var omöjligt att ta sig längst fram, det var så galet mycket folk, men vi såg bra ändå och det var ett riktigt bra uppträdande!

 

 

Vi drog vid halv två, delade en kebabtallrik på stan innan bussen gick och sen åkte vi hem med sällskap av en kollega.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 178
  • 2 490
  • 403 100
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök