Hälsa & Livsstil

Crazy Factory – lite nytt

Av
den
3 september 2016

Det var verkligen på tiden att uppdatera min smyckesamling och nu hade jag en rabattkod på nästan 100:- som jag utnyttjade.
Det blev nya örhängen, ett nytt hänge till mitt halsband – en jättefin nyckel, ny kula till läppen/hakan och så några kanyler och ja dem var jag ju tvungen att testa såklart 😁

Har ju en tatuering i vänstra örat, en blomma, och nu gjorde jag ett hål i mitten på blomman. När den läkt är det tänkt att jag ska sätta i ett litet smycke, en liten pärla. Tror det kan bli fint!

Pressade även igenom de lite tjockare örhängena jag köpt så nu är jag öm om båda öronen och nattens sömn blev väl lite sådär.

Ska man bli fin får man lida pin! 😜

Taggar

1 september 2016

LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 56
  • 1 752
  • 392 888
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök