Uppskjutet

Av
den
2 oktober 2020

Igår när Paulina ringde förlossningen för att boka en tid till igångsättningen idag så fick hon veta att det blev uppskjutet till på söndag.

Blää, en evighet ju!

Nää jag vet, det är ju snart men nu var vi ju så inställda på att hon skulle komma igång idag.
Nu ska vi få flera dagar till att gå…

Vi har iallafall fixat skjuts på söndag morgon vilket känns skönt för vi ska ha ju ha med oss massor.
Bebis har en egen väska, Paulina har en ryggsäck, jag har en ryggsäck, vi har en påse med dricka, snacks och matlådor till mig (jag får ju inte mat på sjukhuset och får inte heller lämna avdelningen för att handla så allt måste vara med från början) babyskydd (bilstol) med fäste mm.


Malva och Simon väntar också på att något ska hända.
Slemproppen gick i går natt och igår var Malva in för en hinnsvepning. De kunde inte göra en eftersom hon inte var mogen men barnmorskan retade livmodertappen så nu får vi helt enkelt se vem som hinner först.

 

 

Taggar

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 64
  • 2 591
  • 402 685
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök