Magknip, nya kläder och lite sömn

Av
den
19 oktober 2020

Igår kväll skrev Paulina till mig och var eller mindre desperat. Noelle var så ledsen och inget hjälpte och Paulina hade inte fått sova på två nätter.
Jag gick dit och tog över Noelle.

Oljemassage på magen, mat, ren blöja, inlindad som en burrito och sen bli gungad i mormors egna konstruktion gav resultat. Hon somnade vid niotiden och sov till… halv fyra!!!! Sen fick hon mat och jag la ner henne på samma vis igen och hon sov till sex. Samma visa igen och hon sov till åtta då jag gick hem.
Paulina fick verkligen sova ut inatt och det var väldigt behövligt. Jag däremot sov inte mycket. Dels så vaknar jag till var 15:e minut och måste se så hon andas, och sen har jag så svårt att sova bekvämt i soffan. Paulina och jag delade soffa och vi lång huller om buller med benen.
Jag fick huvudvärk imorse, precis som jag räknat med, för det kan jag räkna med då jag sovit dels för lite och dels i en dålig ställning. Men det var det värt för jag hade två nöjda utvilade tjejer här när jag lämnade dem imorse.

Mormors uppfinning;
Noelle har ju en gungande babysitter men jag vill inte att hon sover i den eftersom hon mer eller mindre sitter ihopvikt då, så jag tog hennes stora babynest och la uppepå gungan och sen ställde jag alltihop bredvid soffan så att jag kunde gunga på den med ena handen. Dels gillar hon ju gungandet och babynestet men jag tror att det hon gillar mest är att alltihop får lite lutning och att hon inte ligger så platt. Jag har fått för mig att det är därför hon inte gillar att ligga ner, varken i famnen eller i vagnen, för då gör det mer ont i magen.

Efter att jag gått hem och jobbat i några timmar i förmiddags så gick jag tillbaks till Paulina och sen tog vi bussen in till stan för att köpa Sempers magdroppar. Jag hoppas att det inom några dagar kommer att märkas skillnad, annars får vi komplettera med även Minifomdroppar.
Noelle fick prova ett par solglasögon inne på Lindex. Liten tuffing, haha!

Gammelmormor sponsrade med varma kläder. Jag hade redan köpt en del till henne men i strl 56 och det är alldeles för stort för lilltjejen så hon behövde lite nytt i mindre storlek nu när det blivit så kallt.
En brun varm teddyoverall, en supersöt varm mössa, små vantar och tossor.

Tack snälla gammelmormor!

Och titta vad som kom i brevlådan idag. En liten uppskattning från jobbet Mums

Taggar

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 223
  • 896
  • 393 015
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök