Julen 2020

Av
den
27 december 2020

Jag hade en superlugn och mysig julafton som jag startade här hemma. Paulina, Emil och Noelle åkte till Emils mamma för att önska god jul men sen sågs vi hemma hos Paulina för att förbereda maten.

Simon, Malva och lilla Freja kom vid femtiden men sen hade vi två missnöjda bebisar så det blev inte mycket foton tagna.

Jag gjorde det väldigt enkelt, färdiga köttbullar, gravad lax, lite sill, prinskorv och färdigskivad skinka (supergod!), serverat på papperstallrikar. haha så skönt att slippa diska och hålla på.

Efter maten gick vi över till mig och jag visade upp Sushi. Jag bjöd på ost och kex som ingen orkade äta så det ligger kvar i kylen, kanske till nyår?

Juldagen och Annandag jul har bestått av sega hemmadagar. Jag har växlat mellan soffan och sängen, sett filmer och serier, läst mycket och ätit rester.
Igår började det snöa och det verkar fortsätta enligt min väderapp. Jag som hade hoppats på att få slippa snön helt i vinter.

Paulina och Noelle kommer hit senare, vi ska tydligen baka Snickerskaka.

Imorgon är det dags för jobb igen i tre dagar, innan 4 dagars ledighet, igen.
Nytt år snart… Många, även jag, gnäller över 2020, med all rätt. Men jag har ju faktiskt fått vara med om en massa härliga saker också. Jag tänkte sätta mig med årsresumen senare idag.

Taggar

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 13
  • 2 467
  • 403 836
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök