Imorgon är det dags!

Av
den
1 oktober 2020

Paulina har fått tid för igångsättning och imorgon är det dags!
Idag ska hon ringa och få en tid för när vi ska vara där och sen får vi se när lilltjejen föds, om det blir imorgon, den 2 oktober, eller på lördag den 3:e.

Det känns fortfarande väldigt overkligt, både för Paulina och mig. Man har väntat så länge och liksom vant sig vid att det det ligger en bebis i magen. Och nu ska hon ut, nu ska vi snart äntligen få hålla henne, se henne, lära känna henne.

Jag har inte sovit ordentligt på flera veckor och jag tror att jag är skengravid, haha, jag drömmer mardrömmar och oroar mig för att jag missat samtal hela nätterna igenom.
Jag som gillar att ha kontroll har nu ingen kontroll alls och det skrämmer mig litegrann.

Nu ska jag ägna dagen åt att rensa undan så mycket jag kan på jobbet för nu blir jag mer eller mindre borta ett tag. Jag kommer att ta ut de 10 pappadagarna. Inte alla på heltid dock men jag kommer nog att jobba hemifrån ett tag och kombinera jobb med att vara “mormor-ledig”.

 

 

Taggar

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 240
  • 2 467
  • 406 572
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök