Det var längesen…

Av
den
10 oktober 2020

Dagens heta samtalsämnen handlade om bajs, gråt och amning
Men nu gör det det och det är så mysigt. Jag får uppdateringar från Stockholm titt som tätt och samtalen med Paulina handlar till 90% om just ovan.
Har hon sovit, bajsat, har mjölken runnit till, är hon nöjd, pruttar hon, har hon hicka…?

Jag pratade precis med min chef och sa att jag kommer in till jobbet på måndag. Egentligen skulle jag ha jobbat hemifrån men jag känner att jag behöver komma ut lite och se folk, och så jobbar jag bättre när jag är på kontoret.
Så i nästa vecka tänker jag åka till kontoret på morgonen och jobba till efter lunch någon gång och sen åka direkt hem till Paulina efter jobbet.

Paulinas förmiddagar går ändå ut på att vakna till, amma, mysa, få i sig frukost osv. Jag känner att jag behövs mer på eftermiddagarna, dels för att avlasta lite med Noelle som hela tiden vill vara nära, men också för just sällskapets skull.

Jag ska försöka komma iväg till Stockholm också så småningom men det får nog vänta i ett par veckor till. Malvas mamma och syster är där just nu och hälsar på över helgen.

Taggar

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 223
  • 896
  • 393 005
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök