Besök på Coor

Av
den
4 februari 2021

 

Efter några möten mötte jag upp Paulina och Noelle och så tog vi bussen till Borlänge och jobbet.
Installerade sittdelen på vagnen igår kväll så nu kan lillstumpa sitta korta stunder och se lite mer. Och Paulina hade fått en jättefin åkpåse som nu kom till användning.

Fastspänd och redo

Jag jobbade lite och rensade på min plats där det låg massor med kartonger, headset och annat och kollegorna gosade med Noelle.
Min nya dator, docka och webbkamera hade kommit så jag packade ihop det också och sen gick vi en snabb vända på Kupolen. Paulina lämnade tillbaks lite kläder och så hittade vi en så söt jacka åt Noelle. Nu när hon sitter i vagnen så behöver hon inte både en overall och åkpåse. Dessutom är det enklare med bara en jacka om hon ska åka bil.

Emil kom och hämtade oss och vi stannade till på ChopChop på vägen hem. Japp, jag syndade! 
Tänk att Noelle är så stor nu att hon kan sitta med vid bordet i en egen stol!

Lillskrutt i bilen

Taggar

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 54
  • 1 752
  • 392 850
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök