Vardagsliv

Comviq vs Telia

Av
den
21 juni 2012

För några veckor sedan fick Paulina min iPhone 4:a och jag tog hennes trasiga 3:a. Hon har mer användning för en snabbare telefon än mig…
Jag använder ju för det mesta min iPad ändå och telefonen sms:ar jag mest med, och tar emot samtal.

Hur som helst, kruxet var att trean var låst till Telia. Så jag begärde en flytt från Comviq till Telia och fixk hem en fullmakt att skriva på. Skrev på och skickade in och fick till svar att det inte gick att genomföra. Ringde Telia, sen Comviq och sen Telia igen och nu skulle det funka.

I förrgår lyckades Jonas låsa upp telefonen så nu behövde jag egentligen inte byta men det var ju redan på gång och Comviqs täckning suger så jag brydde mig inte om att avbeställa flytten.

Väntade på att mitt nya simkort skulle komma men det kom aldrig men däremot var min telefon “död” imorse. Telia hade flyttat över mitt nummer men jag hade inget simkort!

Ringde till Telia som ursäktade att de råkat missa att skicka ut simkortet och skulle de göra det nu skulle det ta 4-5 dagar innan jag fick det pga midsommarhelgen.

Jag kan ju inte vara utan telefon i 4-5 dagar!

Deras förslag var att jag åkte ner till Teliabutiken och hämtade ett simkort direkt där. Sagt och gjort, jag hade ju inget val.

Väl där (när allt är så gott som klart) så får jag veta att kortet kostar 100:- och att jag dessutom måste tanka på det för att det ska aktiveras!
När man beställer en flytt och ett simkort via nätet eller via telefon så kostar det inget och jag vet att det kostar i butik men nu var de ju de som hade gjort en miss! Ändå var jag tvungen att betala!

Började titta på deras prislistor och insåg att jag måste tanka på 300:- i månaden för att få gratis surf och sms. Hos Comviq tankade jag på 195:- i månaden för samma tjänster.
Dessutom är halvårs-sms dyrare hos Telia.

Så näää, jag tänker faktiskt byta tillbaks till Comviq!
Jag klarar mig bra med deras sms och fria surf och 195:- att ringa för, jag behöver inte mer och jag har ingen lust att betala mer i onödan.

Struligt värre… Efter midsommar ringer jag Telia och Comviq igen…

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 36
  • 804
  • 350 323
  • 2 541
  • 8
  • 3 246
Sök