Foto

Cola light

Av
den
10 oktober 2011

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
3 kommentarer
 1. Svara

  Gabriella

  10 oktober 2011

  Haha!!Vad cooolt!! :thumbsup: :thumbsup:

 2. Svara

  catja

  11 oktober 2011

  🙂 Det är skitkul med sådana bilder. Antar att du sett min morsas örhänge dingla. Hade tyvärr lite få bilder och tid att göra det riktigt snyggt. –>
  http://bjermo.se/images/365/2011/229redigerad.gif
  Har gjort flera stycken olika på hundarna och det är kul att fnula. Man måste ha många bilder om det ska bli riktigt bra. Tänk film, dvs 24 bilder per sekund så blir det riktigt snyggt!
  Annars gillade jag lådorna på bänken. Såg riktigt tuffa kuddar häromdagen i en butik som heter Chill. Kanske Chilli? Tror det är lite av en kedja. Hur som helst det var en bulldog på kudden med engelska flaggan som ögonlapp. Gillade bara inte kvalitén på kudden, den var lite rivig.
  Hur går det med igelkotten? Den ser så söt ut. Är den skygg och rädd eller hur funkar det?
  Håller med dig om min blogg att den fortfarande är seg som cola. Orkar bara inte ta tag i att flytta allting från One. Har fått lösen och hela skiten till det nya samt flyttat min domän till Binero. Får se när jag orkar…är inte helt på det klara så här nu hur jag ska genomföra flytten och har liksom inte ens orkat läsa hur jag ska gå tillväga… får ta mig i kragen. De har ju lovat nu att de ska flytta min domän till ny server på One men fortfarande efter en månad har inget hänt fast de lovat.
  kram

 3. Svara

  catja

  11 oktober 2011

  ps. Jag vill ha lite fler och STÖRRE bilder på Zokii tack. 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 32
 • 945
 • 355 869
 • 2 541
 • 8
 • 3 244
Sök