Livet som farmor och mormor Vardagsliv

Coco – på bio med Vanessa

Av
den
21 februari 2018

Den 6 februari fyllde Vanessa 6 år. Helt galet vad stor hon blivit! 😍

Istället för att köpa prylar till henne ville vi göra något kul tillsammans så det blev en myshelg med biobesök. Vi såg den nya filmen Coco i 3D.
Vanessa var jätteduktig och satt still hela filmen trots att hon redan efter 10 minuter tröttnade på glasögonen och tittade utan. Filmen blir ju alldeles suddig utan glasögon men det verkade inte bekomma henne speciellt mycket.

En bra film med fint budskap, dock kan jag tycka att den lämpar sig för lite äldre barn, kanske från 10-årsåldern.

 

 

Vi spelade spel och såg på film och sen somnade prinsessan utan problem bland alla mina gosedjur. ❤

Väntar på bussen in till stan

Lillskruttan har tappat en tand! Och här skickar hon en puss till Momi som tack för presenten.

En liten Vanessa. Ibland känns det som igår!
Och så hennes önskelista😅

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 114
  • 1 774
  • 396 066
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök