Hälsa & Livsstil

Chailatte i mängder!

Av
den
25 september 2014

Åkte in en sväng till stan i eftermiddags. Drack min älskade chailatte på Waynes och passade på att fråga om man kunde köpa deras chai-syryp och det kunde man! Yihoooo! :party:
Köpte en stooor flaska så jag kan ju hoppas att den räcker i några veckor iallafall :tunga:

Älskar min nya ögonskugga (köpte den förra månaden men har knappt använt den)
Tror minsann jag är inne i en “grå period” :hehe:

Köpte ju 2 mössor via Wish för några veckor sedan och nu har de kommit. Perfekt för nu ser mitt hår ut som ett skatbo! Det finns inget värre än att spara ut från en kort frisyr! Gaaah!
Perfekt att kunna gömma sig under en mössa!

smink

Den stora fina flaskan chailatte som jag köpte på Waynes. Köpte även en ny mjölkskummare, en sån där liten visp, på Kjell & Company.
Var ju även tvungen att köpa mjölk i mängder så jag slog till på röd mjölk, lattemjölk och laktosfri mjölk.

När vi kom hem värmde och skummade jag lattemjölk och sen gjorde vi en stooor chailatte som vi delade på. Himmelskt gott!
Sen kom magproblemen som ett brev på posten… :mrgreen: Hmmm läste sen att just lattemjölken innehåller extra mycket laktos!
Imorgon blir det endast laktosfri mjölk för min del!

Nu är det kväller och Paulina och jag har precis tvättat bort våra choklad-ansiktsmasker så nu har vi kinder lena som bebisrumpor! 😀

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 222
  • 1 908
  • 343 272
  • 2 541
  • 8
  • 3 244
Sök