Hem Ljuva Hem

Bygga tv-bänk

Av
den
25 juli 2014

Efter mycket funderande hit och dit så har jag bestämt mig för att “bygga” ihop min egna “tv-bänk”!

Jag vill ju ha en låååång (typ 4 1/2 – 5 meter lång) bänk längs med ena väggen av vardagsrummet. Några såna långa bänkar finns inte att hitta och alternativet har varit att antingen sätta ihop 2 färdiga tv-bänkar eller sätta upp skåp längs med väggen. Båda alternativen funkar men det blir ganska dyrt…

Men igår kom jag på, jag bygger ihop en egen bänk, så länge iallafall, av lecablock och vita skivor. Jag gör en mindre variant till att börja med men det bästa är att det är så enkelt att bygga ut, både uppåt och åt sidorna, bara att köpa mer block och skivor!

Det blir liknande de på bilderna

Tror att det kommer bli super!

Nu gäller det “bara” att få hem materialet också…

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 111
  • 759
  • 430 780
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök