Livet som farmor och mormor

BVC-besök och Noelle växer så det knakar!

Av
den
15 oktober 2020

Idag var det dags för hembesök av BVC. Efter lite prat om graviditeten, förlossningen och den första tiden så var det dags för vägning.

Spännande att se om hon kommit upp i födelsevikten igen efter att ha tappat lite vikt de första dagarna. När vi åkte hem från patienthotellet vägde hon 3164g.

Och nu vägde hon 3500g, stora tjejen! Över 300g ökning på en vecka
Så skönt att veta att amningen fungerar och att hon får i sig det hon ska.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 51
  • 2 591
  • 402 281
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök