Produkttester Webbigt

Buzzar OB ProComfort

Av
den
29 juni 2015

Genom Buzzador har Paulina och jag fått testa o.b.® ProComfort™ Mini och o.b.® ProComfort™ Night

Det är deras nya tamponger som kan användas under natten utan att läcka. Så istället för att sova med binda som jag personligen tycker är oerhört obekvämt, så kan man använda dessa tamponger istället. Det är inte farligt att sova med tampong, huvudsaken är att man för in den precis innan läggdags och tar ut den när man vaknar.

 

ProComfort Night från o.b. skiljer sig från vanliga tamponger genom att de har små vingar som ska transportera mensen in mot tampongens kärna där mensen absorberas, alltså ska ProComfort Night ge ett pålitligt skydd under hela natten och minska risken för eventuellt läckage.

Jag tycker om nattampongerna och dottern verkar också jättenöjd så det kan nog bli köp framöver.

 

Vill du också bli Buzzador?

Som Buzzador får du utan kostnad prova nya produkter och tjänster och berätta för dina vänner. I de flesta kampanjer får du även låta dina vänner prova.
Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj varierar beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna och vilka kampanjer som kommer.
När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du information om kampanjen via email. Du väljer sedan själv om du vill vara med i kampanjen eller inte.

Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är saijamerio):
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=SE&refstr=saijamerio

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  Jenny

  29 juni 2015

  ProComfort Night använder jag till natten, tycker den fungerar bra.

  Tycker normala är lite dyra så i mini och normala köper jag de billigaste.

 2. Svara

  Jenny

  29 juni 2015

  Jag beställer ProComfort Night från apotea.se

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 4
 • 1 252
 • 350 194
 • 2 541
 • 8
 • 3 246
Sök