Bus med lillhjärtat

Kattliv
Av
den
6 januari 2021

Nu har Sushi bott med mig i strax över 2 veckor och vi trivs så himla bra ihop och jag är så glad över min nya lilla vän (trots att hela min kropp är punkterad av små kattklor och att jag inte sovit en hel sammanhängande natt på 2 veckor!)

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  6 januari 2021

  Ja dom stjäl ens hjärta <3

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 49
 • 2 860
 • 406 596
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök