Vardagsliv

Brum brum…

Av
den
13 april 2012

Jag vaknade flera timmar innan alla andra här hemma idag så jag tog en powerwalk med Daniel innan Ulla hämtade upp mig och vovvarna och vi åkte till Djurmagazinet. Li var snäll och klippte klorna på både Maxi och Daniel och jag passade på att hämta hem lite mat.

Idag har i varit ute på tur, Jonas och jag, och himmel så skönt det var!

Vi har bestämt oss för att försöka få igång bilen igen. Vi känner oss så låsta när vi inte kan ta oss någonstans, inte göra någonting…

 

Så idag försäkrade vi den, laddade batteriet och fyllde på vatten och sen tog vi oss en tur (oskattat, ajabaja, men vi ska skatta den bara vi får in lite pengar). Tanken är att bara använda bilen när vi verkligen måste och ibland vid “lyxbehov”. Bensinen är ju så jäkla dyr så något annat har vi definitivt inte råd med.

Vi åkte till Plantagen och jag köpte såjord och några plastkrukor så imorgon kan jag plantera om några av de små plantorna som jag sådde förut.
Sen drog vi vidare, kikade på loppis och åkte och handlade lite mat innan vi åkte hem igen.

Till kvällen blev det ännu en promenad runt sjön, den här gången med Ulla och vovvarna.

Nu är jag helt slut och snart väntar kudden…

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 220
  • 861
  • 348 688
  • 2 541
  • 8
  • 3 246
Sök