Film & Serier

Breaking Bad

Av
den
14 juli 2018

Walter White, gymnasielärare i kemi, får beskedet att han har lungcancer. I en desperat åtgärd för att försörja sin familj, bildar han ett osannolikt team med en av sina tidigare studenter, Jesse Pinkman, och blir knarklangare i allt större skala.

Mitt betyg;
3 av 5

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  14 juli 2018

  Låter inte alls som något för mig. står det någonstans var serierna visas?

  • Svara

   saija

   15 juli 2018

   Nä jag tror inte att du skulle gilla den här. Jag har lagt till trailers nu på alla serier men jag kan inte skriva vart de visas eftersom bolagen köper in serier så det kan ju variera. Man får googla helt enkelt. 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 20
 • 1 771
 • 432 081
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök