Vardagsliv

Branden i Sala

Av
den
4 augusti 2014

I eftermiddags vällde det in rök här i Falun från den stora branden i Sala.
Det var riktigt otäckt. Himlen blev nästan kolsvart och det stack av brandrök i näsan och sved i ögonen. Samtidigt drog ett åskoväder förbi.

Foton från dt.se

Mina egna foton från altanen
brand2

Allt vitt är numera svartprickigt av aska. Jag la ut ett vitt papper i ca 1 minut när det regnade lite och det räckte för att se alla svarta prickar. Paulina såg ett kolsvart löv singla ner bredvid vår altan.

Otroligt att vi som ändå bor minst 10 mil från branden kan bli så drabbade!

Jag hoppas verkligen att de snart kan få bukt med den och att folk slipper få sina hem förstörda!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 46
  • 804
  • 350 424
  • 2 541
  • 8
  • 3 246
Sök