Bort med julen och en liten skymt av solen

Kattliv Vardagsliv
Av
den
4 januari 2021

Igår var det dags att plocka bort julen här hemma. Det gick fort, 4 adventsljusstakar senare så var det klart!

Sushi tyckte att det var spännande. Vad är det med katter och kartonger??

Paulina och jag försöker komma ut och gå mer. Igår tog vi en lagom lång runda på 5000 steg runt sjön. Både Paulina och jag frös, inte vana med minusgrader ju. Jaa bara -4 men ändå…

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 84
  • 3 293
  • 398 723
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök