Bort med julen och en liten skymt av solen

Kattliv Vardagsliv
Av
den
4 januari 2021

Igår var det dags att plocka bort julen här hemma. Det gick fort, 4 adventsljusstakar senare så var det klart!

Sushi tyckte att det var spännande. Vad är det med katter och kartonger??

Paulina och jag försöker komma ut och gå mer. Igår tog vi en lagom lång runda på 5000 steg runt sjön. Både Paulina och jag frös, inte vana med minusgrader ju. Jaa bara -4 men ändå…

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
Noelle…

30 september 2021

Noelle skräms!

29 september 2021

Testar lite…

27 september 2021

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

365 Foton 2021
Senaste boktipset
Arkiv
Tidigare bloggat
Socialt
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 64
  • 761
  • 418 731
  • 2 514
  • 8
  • 3 235
Sök