Produkttester

BOB Bara Bär Jordgubbsaft

Av
den
13 augusti 2019

Genom Smartson har jag fått prova BOBs nya saft “Bara bär jordgubbssaft”.

BOB BARA BÄR & Frukt är som namnet antyder tillagad på 100% bär och frukt! Den innehåller inget tillsatt socker, är utan sötningsmedel eller tillsatser. Bra, eller hur? Finns I två somriga smaker – Jordgubb och Hallon.

Min åsikt;
Jag tycker att det är superbra med en saft helt utan tillsatser och socker men tyvärr håller den inte riktigt måttet för min del. Den kostar ganska mycket och det behövs MYCKET saft för att få smak.
Det är jättefint med en glasflaska men jag tycker mer om plast, det är lättare att bära hem och är inte lika ömtåligt.
Jag kommer inte att köpa denna tyvärr och jag kan inte rekommendera den om man inte tycker om väldigt svag saft.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 100
  • 749
  • 429 998
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök