Djurliv Vardagsliv

Blomma på besök, 12 mars

Av
den
15 mars 2010

Blomma, Maxi och Candie på bilderna

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  Gunilla

  15 mars 2010

  Ler bara min lilla Blomma e ju sååå stor. Jätte fina bilder och så kul att se
  Det är så kul att hälsa på och som jag skrev i sms så kul att se att hon känner igen er..hon e så fin hund o go.
  Vi ses.
  G

 2. Svara

  Linda

  16 mars 2010

  Helt underbara bilder. Och så söta hundar att jag smälter.

  Tack för dina goa rader inne hos mig när jag tappade sugen helt 😯

  Hoppas du haft en fin dag? Kramar

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 27
 • 741
 • 429 261
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök