Vardagsliv

Blogga via mobilen

Av
den
28 april 2015

Jag hade tänkt lägga ner bloggen men… Jag ger den nog ett nytt försök ändå…
Jag behöver den. Ni som följt mig länge vet ju det, att det är min lilla ventil. Och just nu behöver jag den ventilen, för min egen skull.

Jag kommer inte att fokusera på roliga inlägg eller fina bilder, iallafall inte just nu. Jag kommer fokusera mig på att få ut all min ilska och frustration, allt jobbigt, i första hand. Bloggen är ju faktiskt till för min skull!

Så, det blir nog mest mobilinlägg och mobilbilder ett tag framöver…

Kram till er som hänger kvar trots att jag varit så oaktiv! 💜

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Kajsa

  28 april 2015

  KRAM till dig med!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 134
 • 759
 • 430 823
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök