Jag har nyligen varit med i ett test och smakat Wellness Protein Control.
Jag fick både yoghurten och shaken men yoghurten finns inte i en enda butik i Falun så jag kunde bara testa shakesen, med banan- och blåbärssmak samt jordgubb- och hallon.
 

Enlig tillverkaren innehåller Protein Control 100 procent mer protein än andra yoghurtar och mjölkdrycker och sägs därför bidra till en ökad mättnadskänsla. Testpiloterna får kostnadsfritt testa en yoghurt på en liter samt en mjölkshake i portionsförpackning på 2,5 deciliter.

 

Låt Arla Wellness® Protein Control bli en del av ditt hälsosamma liv. Produkterna passar perfekt under hela dagen och är räddaren i nöden när sötsuget pockar på.

Frukost: Den höga proteinhalten gör att man håller sig mätt längre än med en frukost rik på snabba kolhydrater.

Mellanmål: Förhindrar sötsug under dagen och perfekt om du vill undvika småätande.

Innan och efter träning: Perfekt som uppladdning innan ett träningspass & som återhämtning efter träning. Viktigt att fylla på med protein inom 30 min efteråt för att bygga upp musklerna.

Protein Control finns som Yoghurt i smakerna Naturell och Vanilj samt som Mjölkshake i praktisk portionsflaska med smakerna Banan/Blåbär samt Jordgubb/Hallon

 

wellness
 

 

 

Wellness Protein Control
  • Smak
  • Konsistens
  • Utseende
  • Pris
  • Prisvärdhet
  • Sannolikhet att jag köper produkten igen
2.2

Sammanfattning

Mjölkshaken var ingen höjdare, den smakade väldigt konstgjort och ingen av smakerna var god. Jag kommer varken att rekommendera eller köpa igen. Däremot fanns det andra familjemedlemmar som tyckte att det smakade helt ok. Ett plus dock för förpackningens storlek.