Vi började prata om färgpersonligheter idag på jobbet och jag mindes inte vilken jag hade så jag gjorde ett snabbt test här: https://www.baaam.se/farg-personlighet-test och jag fick skogsgrön vilket jag tycker stämmer väldigt bra in på mig.

Skogsgrön: inkännande och vänlig
Du går oftast inte fram till människor du inte känner, men har inget emot att de tar kontakt. När du väl lärt känna någon vill du dock gärna göra allt för denne.

För dig är relationer det viktiga. Du är vänlig, varm, snäll och vill andra väl. Du är en fenomenal lyssnare, avskyr bråk och vill skapa harmoni och samförstånd.

Du är skicklig på att se vad andra behöver, utan att de sagt det och ser det inte som en uppoffring att låta andras önskemål gå före dina. Du tycker om att ordna det fint, omtänksamt och trevligt

Du behöver tid för återhämtning och vila och tid med dem du älskar. Se upp så du inte blir utnyttjad, försök sätta dig själv först lite oftare, och öva gärna på att sätta ord på vad du känner så att andra kan förstå dig lite bättre. Du kan behöva en tydlig gräns mellan arbete och fritid och unna dig en semester från familjen.

Vilken färg är du?

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry