Efter sovmorgon och lite plock så gick vi ner till hundrastgården med Daniel. Det blåste en del men idag var det varma sköna vindar och det var 17 grader ute, helt galet underbart!
Nu börjar det bli mer och mer bar backe i rastården, längtar tills det är helt isfritt och torrt. Nu blir hundarna väldigt leriga…

Blicken… 😂

Paulina lagade middag idag, det blev fiskpinnar med kokt potatis, rivna morötter, kokta ärtor och remouladsås. Gott! Jag badade Daniel och tanken är väl att jag ska borsta honom när han torkat lite till, han fäller massor med päls nu så det behövs.

Nu ska jag hoppa i duschen för att skölja bort hårfärgen, och förhoppningsvis piggna till lite. Är sååå trött, men klockan är ju bara halv sju och jag har massor kvar på min att-göra-lista.

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry