Första bilden när jag ligger med bedövningen på och väntar och på den andra bilden är jag klar och brynen är insmorda med vaselin.
Jag ska ta bättre bilder sen, och även närbilder.

Ja det där lät ju värre än det egentligen var!
Jag har bara varit på ett återbesök för att fylla i ögonbrynen. Eftersom det var ett återbesök så gick det hela lite fortare den här gången men lika smidigt. På med bedövningen, vila en stund och sen fyllde Antonia i där det behövdes. 45 minuter senare var jag klar och nu dröjer det ungefär ett år tills jag måste fylla i dem igen.

Jag anser fortfarande att det här är den bästa investeringen jag gjort för min egen skull på åratal!
Jag är grymt nöjd med brynen men framförallt nöjd över hur mycket det faktiskt har underlättat livet för mig.

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry