*spott, fräs, gurgel* Skulle precis dricka min första kopp cappuccino är vid datorn, när jag kände att det var stora klumpar i. Trodde att det var jag som inte hade rört om ordentligt i koppen så att det var cappuccinopulvret som hade klumpat sig, så jag rörde om lite till och drack mer. Uähhhh!!!!
Gick och kollade på mjölken och det var STORA klumpar i den!!! Fast den går inte ut förrän imorgon!
Fy så äckligt!

Nu fick jag kontakt med min granne å msn, får låna lite mjölk av henne så att jag kan få min kopp kaffe nån gång. Ska springa över och hämta den. Fortsätter strax…

Så, äntligen lite cappuccino i magen! Nu börjar det regna också…. vart har sommaren tagit vägen? kallt, regn och till och med snö- i maj! Hua!
Snart ska jag gå ut med vovvarna för klockan tre ska jag på möte i skolan med Benjamins lärare. Ska bli intressant!
Igår ringde en annan mamma till mig och berättade att Benjamin och N hade gått till högstadiet under en rast och blivit bjudna på cigaretter och tjuvrökt! Hallå, han är 8 år gammal! Lite bättre koll får de allt ha i skolan också tycker jag!

Kanske skriver lite mer sen…

I eftermiddag ska jag sätta mig och skriva ansökan till “Majblomman” och så måste jag få in ansökan till vårdbidraget. Inte det lättaste att skriva den, men jag har en bra bok till hjälp så jag hoppas att det ska gå iallafall. Kan ju alltid komplettera med mer info senare om det skulle behövas.

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry