Blev uppringd av min kollega Simon när jag satt på bussen imorse, Telia hade kopplat tokigt och vi fick in fel samtal på nya kunden. Istället för samtal från Solna stad så fick vi in samtal från föräldrar som skulle sjukskriva sina barn! 🤪 Hoppsan!

Det ordnade sig under förmiddagen och dagen rullade på men tyvärr är inte alla tekniska bitar lösta än. Det ligger inte på oss så vi får helt enkelt gilla läget.

Framåt eftermiddagen var jag så trött så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Jag sover så himla dåligt. Eller rättare sagt, jag har svårt att somna. Jag kan ligga i 3-4 timmar varje kväll och bara vrida och vända mig och det börjar tära nu. Det i kombination med mycket på jobbet, mycket nytt att fokusera på, blir jobbigt. Jag vill bara kunna sova! Grejen är att jag är trött, såååå trött, men det bara går inte.

Jag åkte hem någon timme tidigare från jobbet. Jag har en del timmar att ta ut och det är perfekt såna här gånger.

Hann knappt innanför dörren innan jag slängde mig ner i sängen med en filt men även fast jag var så trött så jag knappt visste vad jag hette så hade jag svårt att somna. Slumrade nog iallafall till lite.

Gick upp vid sex och började laga mat. Wok med vannameiräkor. Sååå himla gott! Jag la ner räkorna i en mix av sesamolja, sambal oelek, vitlök och röd currypasta och sen stekte jag dem och la åt sidan. Sen stekte jag wokgrönsaker och purjolök, hade i kokosmjölk, mer sambal, lite teriyakisås och röd curry, bambuskott och minimajs. Kryddade på ännu mer och la i räkorna. Sååå gott!

Städade ihop, gick ut med vovven, tog en dusch och satte mig i soffan, tände lite ljus och började planera en kryssning. Jag vill ha något kul att se fram emot.

När man inte har en egen brasa så får man skaffa sig en fejk.

Nu väntar sängen, igen. Snart är det helg! 😀👍

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry