Jag ser en liten gnutta sol och då måste jag ut på altan! Så här sitter jag med långkalsonger, mysbyxor, två tjocktröjor, filtar och terassvärmaren på max, haha…!

Jag lyckades bli dunderförkyld och mår apa men jag hoppas att jag hinner krya på mig innan helgen då vi ska ha (ny)inflyttningsfest!

Dagen idag ska iallafall bli lugn, jag ska ägna mig åt att lära mig min nya kamera som kom igår – i grevens tid. Postens MyPack paket ska inte ta mer än 2 dagar och jag beställde kameran i torsdags och den skickades i fredags morse. När klockan var halv fyra igår och jag fortfarande inte fått något leverans-sms blev jag sur. Åkte ner till Willys men de hade inte fått den. Åkte vidare till posten på Ingarvet men de kunde inte heller se vart kameran var och de tippade på att det skulle ta ännu en dag. Gaaaah!

Paulinas klass skulle ju ha sin vårsoare på kvällen och den ville jag ju självklart föreviga!

Ringde till postens kundtjänst för att skälla på dom och hamnade (naturligtvis) i telefonkö i tjugo minuter. När jag kom fram fick jag veta att kameran kommit till Willys för 10 minuter sen! Gissa vem som SPRANG in för att äntligen hämta ut den!?

Alla som känner mig vet att jag inte har vidare tålamod… Heh…

Hem och stoppa i laddaren och sen hann jag väl titta på kameran i fem minuter innan det var dags att gå på soaren. Så bilderna kanske inte blev världens bästa – men bättre än inga alls! Jag har inte flyttat över dem till datorn ännu men jag visar upp några kort så fort jag kan.

Nu vill jag ha min kortläsare till iPaden också, den borde komma snart. Kameran verkar iallafall super och jag känner mig än så länge nöjd med mitt val att byta. Den enda jag kan känna att jag saknar är möjligheten att zooma men det har ju med objektivet att göra och inte själva kameran. Det finns inte heller någon möjlighet att köpa till en fjärrutlösare men… Ärligt talat, hur ofta använde jag den förra?

Däremot funderar jag på att köpa en handlovsrem till den. Även fast det är en av världens minsta “systemkameror” så blir det tungt åt handleden efter ett tag och det vore skönt med lite avlastning. Jag vägrar att använda en vanlig kamerarem man har runt halsen, den är bara i vägen ändå…

Nä nu dka jag plugga vidare. Instruktionsboken är på 220 sidor och mycket är “grekiska” så det lär ta ett tag 🙂

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry