Tema: Händigt

1. Är du en händig person eller fixar du hjälp direkt något behöver lagas?
2. Vad är det senaste du har lagat/fixat?
3. Vad är ditt mest komplicerade projekt hittills?

Mina svar:

1. Jag kan nog fixa det mesta själv men jag måste erkänna att jag blivit lite lat för numera frågar jag sambon om hjälp om något behöver fixas eller lagas. Om han inte är hemma fixar jag det själv, eller iallafall försöker.
2. Hmm, senaste fixet var nog när jag bytte proppar! Haha… :puh:
3. Oj, jag kan inte komma på något speciellt. Måste jag skriva om ett lyckat projekt?
Jag har ju gjort ett eget valv i en lägenhet… Slog upp ett stort hål i en betongvägg och när jag väl var klar började jag fundera över hur tusan jag skulle få den snygg i kanterna. Ingen bra idé med andra ord!
Lyckade projekt är ju målning och betsning av möbler.

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry