Ditt Internetliv

Hur länge har du surfat runt/funnits på Internet med en egen sida? I ungefär 5-6 år

Vilken/vilka webläsare använder du? Firefox 2.0.0.6

Vilken typ av sidor besöker du oftast, vilka är dina favoriter? Jag surfar runt en hel del och det är alltid skoj att hamna på nya intressanta sidor, men mest besöker jag mina egna favoriter och i stort sett varje dag går jag in på Aftonbladet och FaluKuriren för att läsa nyheter.

Hur ofta kollar du dina mail/din gästbok etc? Mailen kollar jag väl ungefär 3-4 ggr under en dag och samma med gästboken.

Finns du på någon community eller något forum, vilken/vilka? Om inte, varför? Jag brukar läsa och ibland skriva på WpForumet, ett jättebra forum! Annars hänger jag inte på varken några communitys eller andra typer av forum.

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry