Musik

Vad lyssnar du på för typ av musik och vad är det du gillar mest med den musiken? Jag är verkligen allätare när det gäller musik! Jag kan lyssna på ALLT! Det enda jag egentligen aldrig lyssnar på är klassisk musik och opera.

Vad lyssnade du på när du var yngre, i tonåren? Om du är tonåring nu, så vad lyssnade du på som barn? Det gick i perioder och berodde mycket på vilka jag umgicks med för tillfället. Det pendlade mellan svensk pop, hårdrock och Roxette som var mina stora idoler under lång tid.

Finns det någon musik du inte klarar av att lyssna på? Vad, varför? Ja opera!

Nämn fem artister du har sett live/skulle vilja se live. Jag har bara varit på en konsert i hela mitt liv och det var på Roxette!

Men jag skulle vilja se bla;
– Nightwish
– Lars Winnerbäck

Har du någon autograf, vem/vilkas? Finns det någon du skulle vilja ha? Nä jag har inga autografer och det känns som om jag är lite stor för sånt nu…?

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry