Igår var det dags att testa en av grytbaserna som jag fått genom Buzzador. Jag valde Texas Chili.

Det var enkelt som förväntat. Bara att sätta på ris, bryna köttfärs och hälla i grytbasen.

kelda1

kelda2

Däremot tyckte jag inte att den var stark nog, heter produkten chili ska det smaka chili också! Jag vet inte om tanken är att den ska passa barnfamiljer för då kan jag förstå smaklösheten och egentligen är det väl inga problem att själv krydda. Jag hade iallfall i både chiliflakes och tabasco för att få lite mer smak.

kelda3

Det blev lagom mycket mat för 4 personer om man som jag tillsatte nästan 500g nötfärs.
Och jaa… vi har en hund på bordet! ?

Jag serverade grytan tillsammans med ris och majs.

kelda4

Älskling tyckte att det var gott ?

kelda5

Idag ska vi testa den andra grytbasen, Bolognese.

 

Kelda Grytbas Texas Chili
  • Smak
  • Förpackning
  • Pris
  • Konstinens
3.5

Sammanfattning

– Enkelt
– Smaklöst
– Mycket godare att laga egen chili
– Smidigt
– Snabblagat
– Ganska dyrt

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry