Ibland när livet känns lite mer skit än vanligt :tongue: så kan jag må bättre av att läsa andra människors öden och historier och då är internet sååå bra!

Hittade en blogg – Våra Skitungar, och fastnade länge länge!

Våra skitungar
Det här är en blogg som är menad att ge en glimt av hur det är att leva och arbeta i Uganda med fjorton före detta gatubarn – våra skitungar. För att undvika missförstånd: Skitungar kallar vi dem självklart med ett enormt stort mått av värme och kärlek. Det började en dag när en av dem busade med mig och jag skojade tillbaka genom att säga “skitunge”. Sen dess har de alla sprungit omkring och kallat varandra skitungar.

Ägna en stund åt att läsa bloggen, bläddra gärna bakåt, och se även på alla fina bilder de lägger ut.
Vilket kliv! Att flytta utomlands för att hjälpa till… att leva på noll och ingenting i stort sett, att behöva bidrag varje månad för att överleva, istället för att välja vårt “enkla” svenssonliv.

Jag kan se det som en uppoffring men jag tror inte att tjejerna ser det så. Och det skulle nog inte jag heller göra i slutändan. De verkar ha det hur mysigt som helst tillsammans med pojkarna. Men självklart även tufft… barnen kommer ju från jobbiga bakgrunder.

Men tänk vilken chans de får nu! :thumbsup:

Jag har själv tyvärr ingen ekonomisk möjlighet just nu, men vill ni så kan ni hjälpa tjejerna och alla killarna med ett bidrag. Alla bidrag, stora som små, är välkomna!

Bidrag tas tacksamt emot på: Handelsbanken Clearingnummer: 6759 Kontonummer: 726 881 732
Har du frågor? Maila dem på: skitungarna2011@hotmail.com

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry