Jag kom hem strax före två natten mellan fredag och lördag och jag hann sova i någon timme innan Paulina som varit på efterfest trillade in hemma. 
Ytterligare någon timme senare kom Sofi som skulle låna soffan och sen låg vi och pratade till morgonen.

Lördagen blev alltså ganska seg, vi gick ner och delade på en pizza och sen tillbringade vi resten av dagen i soffan.

I söndags var det städdag igen och jag passade även på att laga ett gäng matlådor till veckan.
Jag har börjat göra en enkel variant av overnight-oat till frukost, blandar bara havregryn med mjölk och lite bär och ställer i kylen över natten, sen äter jag den kall på jobbet på morgonen. Smidigt och helt ok!

Hörde ångloket på avstånd och fick Googla lite för att få veta att det körde 1-2 december. Det kör ju bara några gånger per år nu för tiden så jag tänkte att det vore skoj att få ett häftigt kort på det men tyvärr var klockan över tre och det var redan nästan mörkt ute.

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry