Idag har jag verkligen följt min söndagsrutin.

Först en lång sovmorgon. Tyvärr vaknade jag med både migrän och mensvärk men efter några värktabletter och extra vila så gick det över.

Niklas åkte hem och jag och Paulina började städa. Bytte lakan, dammsög, diskade, tvättade 4 maskiner, skurade hela badrummet och plockade undan överallt. Rensade ur städskåpet i hallen så nu går det äntligen att stänga helt. Gick upp på vinden och hämtade lilla dammsugaren och dammsög hela altanen som var full med björkgrejs.

Mellan det hann vi även med att äta och promenera med vovven.

Sen väntade veckotvagningen. Jag färgade Paulinas hår, klippte mig, duschade, smörjde in mig från topp till tå, klippte tånaglar… Nästan en helrenovering!

Så skönt att ha allt klart innan arbetsveckan drar igång igen imorgon!

Det blir en intensiv vecka. Vi ska ha uppstart av två nya stora kunder på jobbet vilket kommer att innebära mycket hårt jobb. På onsdag åker jag och två kollegor till Stockholm på utbildning. Tåget går tidigt på onsdag morgon så det blir väckning redan klockan fyra på morgonen, sen har vi utbildning hela dagen, sover på hotell och har utbildning igen hela torsdagen innan tåget går hem på kvällen.

Så nu ska jag krypa ner mellan svala nytvättade lakan och förhoppningsvis sova som en prinsessa!

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry