Idag vaknar jag till regn, rusk och 12 grader ute. Nu börjar det ju nästan likna svensk sommar ute! 😜

Vi har verkligen varit bortskämda i maj månad när det varit så himla varmt och fint.
Jag har solat varje ledig stund jag kunnat och ingenting annat har liksom blivit av. Städningen här hemma har hamnat på efterkälke, bloggen, ja det mesta. Jag har bara passat på att njuta och det var ju tur med tanke på den senaste veckans väder.

Daniel har också njutit av det fina vädret, dock helst i skuggan.

Jag har till och med badat flera gånger. Första gången vard et iskallt och det blev ett snabbdopp, nästa gång var det riktigt skönt och jag kunde simma omkring. Gången efter det var det iskallt igen.

Fina ❤

Sommarshake på Max

Besök av en pippi…

Som blev lite ledsen när han inte fick smaka…

Så…

Han störtdök!

Besök av två kompisar utanför altan, Jag tror det är ANDers och AmANDa

 

Ännu mer sol och bad…
Jag köpte mig en badmadrass, dels för att kunna ligga ute på vattnet och sola, och dels för att den är så mycket skönare att ligga och sola på än bara en handduk direkt på marken. Och efter att jag köpt den vände det och blev dåligt väder, så ja, skyll på mig!

Jag har tänkt på en sak den senaste veckan.
Jag ligger alltid flera månader “före”.
I februari – mars börjar jag att planera för sommaren, hur jag ska inreda och pyssla på altanen.
Och nu i juni planerar jag inför hösten (!)
Är jag ensam om att göra så här?
Så dumt egentligen, jag borde och behöver leva i nuet!

 

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry