Jag smet lite tidigare från jobbet igår för att hinna springa en vända på Kupolen.
Paulina är sjuk och har väl lyckats smitta mig också så vi snörvlar ikapp och känner oss rätt risiga.

Köpte oss ett par varsina vinterstövlar, julklappar till Vanessa och lite smått och gott på “Normal”. Kom hem och däckade sen i soffan.

Idag var det dags för vända nummer två, denna gång till systembolaget för att inhandla juldagens dricka och sen vidare till Ica Maxi för julmaten.

Vi tog bussen in till stan och jag stålsatte mig för att gå in på ett fullsmockat systembolag… Och 5 minuter senare kliver jag ut med det jag ska ha…?
Såå skönt!

Anders hämtade upp oss i stan och vi åt en gemensam lunch på McDonalds innan vi fick skjuts upp till Ica Maxi. Där var det däremot trångt!
Vi hade tänkt att både jul- och månadshandla men efter en timme insåg vi att det nog räcker med julmaten den här vändan.
En skinka, några paket lax, julmust, risgrynsgröt, sill, potatis, prinskorv, köttbullar och lite godis senare så tog taxin oss hela vägen hem och vi skurade ur kylskåpet innan vi packade in allt.
Jag glömde väl lite småsaker men det kan nog en promenad till Lidl imorgon lösa.

Det verkar iallafall som om vi får en vit jul.

Nu ska jag slappa i soffan och vila min trötta kropp och imorgon väntar en städdag. Jag är iallafall ledig i 9 (!) dagar och jag har en del roligt inplanerat.
Jag ska träffa några vänner, kanske bygga om bloggen lite och på juldagen ska jag gå ut och dansa. Det blir nog en helt ok jul trots allt, trots att jag inte får träffa alla jag saknar.

Hoppas att ni inte stressar ihjäl er nu innan jul, ta det lugnt och njut av ledigheten!