Jobbade, kom hem och fixade mat, tog ett bad, gick på en promenad med vovve som var dålig i magen och nu äntligen är det dags att inta soffan en stund innan läggdags.

På jobbet är det intensivt. Imorgon kväll är det dags för utbildningen och självklart har det tekniska strulat idag så jag ligger efter en del i planeringen. Men förhoppningsvis löser det sig under morgondagen. Imorgon väntar en lång dag på jobbet, minst 12 timmar, så idag har jag förberett mat både tills imorgon och övermorgon.

Smaskig kyckling med grönsaker, serveras med beasås.

Mamsen ville se hur håret ser ut nu så jag skickade en bild från imorse.

Lite har det växt ändå…?

Nu ska jag försöka hitta nån ny bok att läsa, jag har inte läst något alls på ett tag men jag saknar avkopplingen. Man blir sådär härligt trött.

På tal om trött…

😂😂😂

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry