Usch vilken skitdag jag haft!
Ni vet när tårarna bränner bakom ögonlocken hela tiden och man hela tiden får kämpa för att inte bryta ut i gråt.
Dessutom har jag känt att jag har varit nära att få en panikattack hela förmiddagen. Klumpen i magen, kallsvettningen… Jag känner så tydligt igen symptomen.

Och inte vet jag riktigt varför heller… Mer än att jag är allmänt stressad just nu. Och så har jag sovit extremt dåligt inatt och det sätter helt klart sina spår. Jag bara MÅSTE få sova ordentligt för att orka.

Helgen var lugn.
I fredags var jag på AW med 2 avdelningar från jobbet. Efter lite mat och några cider på O`Learys så kom jag hem i bra tid. I lördags vaknade jag dock med migrän och nu minns jag varför jag inte dricker cider, gaah!

Dammsugaren gick sönder, nu sprutar den ut damm och skit istället för att suga in. Jag blir så trött! 😖

24 timmar senare dör tvättmaskinen! 😡😰
Vad i helvete!!!!!!
Trumman snurrar inte längre och det är en gammal maskin så det är inget man kan/vill laga heller.

Dammsugare kan jag leva utan ett tag, jag köpte ett sopset i helgen på Ica Maxi, men tvättmaskinen behöver jag verkligen!
Min inneboende har taggen till tvättstugan men även om jag får “låna” den (vi får helt enkelt dela på den) så kommer det att bli tufft. Det är skitsvårt att få tider i tvättstugan och nu måste vi dessutom dela med henne och man kan bara boka en tid i taget. De flesta lediga tider är sent på kvällarna och ja, eftersom jag brukar gå och lägga mig vid 20-tiden så kommer det att bli ett problem.

Och självklart så kommer allt detta precis efter att jag köpt en resa för flera tusen…
Orkar inte…
Tänk att det aldrig bara kan få vara bra, att man kan få glädjas lite.

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
1