Jag bara måste dela med mig av ett tips på en app till iPaden. Jag använder appen flitigt och jag tycker att den funkar riktigt bra. Jag har inte hittat några bra svenska receptappar tyvärr, iallafall inte några där man själv kan skriva i vad man vill.

Den här heter Your Recipes HD och finns här för ca 14 kronor. Väl värt enligt mig!

Jag har lagt in mina egna recept, även vardagsrecept som kan tyckas vara tråkiga, men det är mest för att kunna sköta planerings- och inköpslistan på smidigaste sätt.
Jag överdriver lite i mina recept genom att även skriva in saker som ketchup, parmesanost till köttfärssåsen osv, men det är för att det automatiskt ska hamna på inköpslistan när jag väljer receptet till en middag.
Du kan själv skapa kategorier, sätta betyg, skriva in ingredienser, beskrivningar, tid, kostnad osv.

Under fliken TYPES kan du enkelt hitta recept indelade efter kategori.

Under fliken PLANNER kan du planera ett par veckors måltider genom några få klick och du kan även förhandsgranska recepten.

Under fliken GROCERY ser du vad som ligger i din inköpslista. Det är supersmidigt att lägga till ingredienser där, bara att klicka på “lägg till” inne i ett recept.

NOTES kan du använda till vad du vill. Jag använder det som en påminnelselista för inköpslistan, sånt som inte finns med i recepten men ändå behöver inhandlas.

 

Av mig får appen 4/5 äpplen!
(den hade fått fem om den var helt på svenska)

[Rating:4/5]

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry