För det första… Vädret! 😳😖
Jag sa ju att man skulle bli bortskämd när det var så fint för knappt en vecka sen.. Så blev det, idag känns det skit med mulet väder, regn och SNÖ!

På jobbet sker det MÅNGA förändringar samtidigt. Vi bytte växelplattform idag och allt är ju helt nytt. Visste knappt vilken knapp jag skulle trycka på för att besvara samtal, koppla och lägga på. Dessutom körde vi igång med flera nya kunder idag, så vi ska inte bara lära oss ett helt nytt system utan även lära oss att leta efter helt nya saker i växeln. På måndag drar vi igång ett ännu större projekt så det är minst sagt mycket i skallen just nu!
Jag var helt färdig efter dagens arbetspass!

Som om inte det vore nog så håller jag nog på att bli sjuk. Eller, jag är redan sjuk men jag tror att jag håller på att bli sämre. Har ont i hela bröstet och hostar mängder med slem, nyser en del och jag tror att jag har lite feber, eller iallafall feberkänsla.
Jag kan tala om att jag är väldigt glad att det är fredag imorgon!

Dessutom har jag sovit halvdåligt hela veckan. Varit vaken lite för länge, haft en del långa men väldigt trevliga telefonsamtal, och slagits om utrymme med min “stora” hund!
En morgon till och sen är det äntligen helg och SOVMORGON 😀

Nu är det dags att än en gång krypa ner i lopplådan med min sängkompis som tydligen tror att han är en schäfer eller nåt. Allvarligt, han tar upp minst 70% av sängen, bredvid mig, med huvudet på en EGEN kudde!
Tur att han är så söt 💕

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry